Olahraga Manajemen

Olahraga Manajemen

Olahraga Manajemen Degree kanggo Mangerteni Ngatur Events Olahraga

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Olahraga Manajemen Degree kanggo Mangerteni Ngatur Events Olahraga

January 02, 2018 1

Akeh pawiyatan luhur sing ngetrapake kursus Manajemen Olah Raga marang para panaliti. Asosiasi minangka kemampuan sing dipelajari saka lair. Dadi yen sampeyan bisa nelpon liwat latihan resmi. Kabeh sing nyawijikake wektu ngagem kesempatan sing narik kawigaten wong-wong ing game kasebut.

Program gelar administrasi game sing ditawakake ing akeh sekolah lan universitas sing ditujokake kanggo mbiyantu sampeyan bisa nggunakake kemampuan asosiasi wae. Sebagéyan gedhé sumber kasebut ngliwati macem-macem jeneng, nanging pranyata dasar padha. Contone, Sarlem University nawakake kursus Manajemen Olahraga miturut personel Sarjana Muda Sains ing Business Administration. Ing Universitas Ashford, dheweke nyedhiyakake gelar BA ing Manajemen Olah Raga lan Rekreasi. Universitas Grand Canyon duweni pilihan Manajemen Olahraga ing program gelar Bachelor of Science in Business Administration.

Program administrasi game iki menehi sampeyan administrasi umum lan kemampuan panguwasa. Padha uga mbantu sampeyan nemtokake cara ngatur lan nggawe penawaran lan sistem showcasing kanggo acara donning tartamtu. Sampeyan uga sinau babagan publisitas lan kemajuan wektu, administrasi kantor, iklan, pendaftaran, latihan instruksi lan organisasi game. Sebagean saka kursus uga menehi diagram saka bagean-bagean tartamtu game tartamtu lan ing Kajaba iku basis kesejahteraan lan keamanan langkah kanggo grup game.

Sampeyan kudu duwe energi kanggo game kanthi goal pungkasan tartamtu kanggo ngluwihi pangarepan ing asosiasi game lan administrasi kursus. Sampeyan kudu uga kalebu ing game tartamtu utawa loro supaya duwe pangerten fungsional saka Course.

Ing kasempatan sing ora bisa nemokake kursus administrasi game sing ditawakake kanthi alasan, sampeyan bisa nemtokake sawetara organisasi online sing duwe gelar sing padha. Mesthekake yen perusahaan online sing pengin sampeyan gunakake kanthi cukup kuoso. Iki bakal nyisakke sampeyan saka entuk dhuwit lan data sing ora dikepengini kanggo kon web. Universitas Columbia Kidul uga nawakake kursus fiksasi sing cocog ing program bisnis BS ing Bisnis.
Read More